15 mai 2011

EXPEDITIA DE LA CETATEA NEAGRA CODLEA

La drumetia tematica,  organizata la Cetatea Neagra de Asociatia Pro Codlea, in data de 14 mai 2011, au participat in jur de 90 de persoane cu varste cuprinse intre 4 si 70 de ani. A fost o drumetie minunata, unde cu totii ne-am simtit foarte bine, Cavalerii Teutoni ne-au insotit de-a lungul drumului si ne-au incantat cu costumele si recuzita lor.  Sus “in Cetate” prin frecventele undei radio s-a luat legatura cu mai multe  localitati din tara, cu  mai multe tari din Europa si nu numai.
S-a tras cu arcul, au fost lupte intre Cavaleri, am ascultat povesti despre Cavalerii Teutoni, etc.
Toti cei care au participat la aceasta drumetie au fost serviti cu tocana de cartofi si castraveciori murati. Multumim bucatarilor, a fost o tocana delicioasa.
Multumim celor care au participat. Ne-am intors cu veselie si voie buna din aceasta drumetie si ne dorim sa repetam asemenea actiuni.



 S-a utilizat indicativul YO6KNX/p in zona YOFF-177 (rezervatia naturala muntele Magura).  Am lucrat si pentru Cetatea Neagra pe care speram ca din iunie 2011 sa incepem sa o reconstruim pe baza planurilor originale pe care o fundatie din Germania le va trimite la Codlea in aceasta saptamana.
S-au facut peste 80 de legaturi in 7 MHz si pe repetorul de UUS R4. In QRP cu numai 10 w s-au lucrat statii din DL, HA, 9A, YO, I,LZ,SP,YU,ER,OK,UW1,S58,E77,LY,US5,PD0,EA.  Pentru R4 s-a folosit o statie portabila de 1 W .  Alimentarea s-a facut de la un acumulator auto de 12 V / 55 A.







Ne vom reauzi in iunie de la Cetatea Neagra de pe muntele Magura Codlei.  YO6CUF.Coatu Cezar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu