11 octombrie 2014

EXPEDITIA DIN YOFF-010 MUNTII PIATRA CRAIULUI

In perioada 18-20 septembrie 2014 am avut o mica vacanta cu familia in Muntii Piatra Craiului, mai precis, pe valea care duce catre Dambovicioara .  Aici m-am cazat la o pensiune intre munti , iar apoi am montat antenele si statia intr-o poienita de langa pensiune, avand ca sursa de alimentare 220V  trasi de acolo cu un cablu electric lung de 70 de metri. Vremea a fost foarte buna si propagarea acceptabila.

Am lucrat pe 18 si 19 pentru YOFF-010, iar pe 20 septembrie am lucrat si pentru activitatea speciala a asociatiei EURAO al carui membru sunt din acest an.


Am facut si numeroase plimbari in zona, vizitand pestera Dambovicioarei, Pestera Ursilor si alte caverne din zona. Peste tot am facut fotografii. Am avut-o langa mine tot timpul pe nepotica mea SARAH de 4 ani care a fost impresionata de tot ceea ce a vazut.
Cheile Dambovicioarei au fost magnifice si m-au impresionat mult. Recomand zona pentru vizitare si altor radioamatori romani sau din strainatate.


Sambata seara ne-am intors la Codlea si sper sa mai fac in octombrie o iesire in Cheile Rasnoavei, care sunt de asemenea foarte frumoase.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu