14 martie 2013

PREZENTARE RADIOCLUB YO6KNX SI STATIE YP20ARER

Pentru cei care nu ne cunosc, va fac o scurta prezentare a Radioclubului YO6KNX si a realizarilor sub forma de sediu, aparatura si diplome.

Sediul este in cladirea  de la intrarea in fabrica "MECANICA CODLEA" si are 48 mp.  Pe acoperis avem montate antene pentru toate benzile de US si pentru banda de 2m -UUS

La intrare, pe hol, am expus diplomele primite de la diverse concursuri , diplome  editate de FRR sau alte cluburi din tara.


In interiorul camerei de club avem un birou pe care sunt asezate statia de US-  TS 450S, alimentatorul Proxel de 13,5V / 20A si statia de 2 m UUS- ALINCO-DR 135 (numai FM).  Tot aici se afla un calculator pentru trafic digital, conectat la internet Vodafone cu un router portabil, o camera video IP mobila  si interfata de legatura dintre calculator si transceiver pentru lucru digital.

In cea de a doua camera avem antenele portabile de US si UUS pentru trafic radio din rezervatii YOFF, grupul generator de 650VA , acumulatori de 12 V / 66A, corturi, umbrelute, scaune pliante, cablu de alimentare electric de 70 ml.


Cateva imagini cu diplome obtinute de YO6KNX.Cateva din QSL-urile primite de YO6KNXCateva din trofeele obtinute de YO6KNX

In curand vom mai achizitiona un transceiver de UUS care sa mearga si in SSB pentru concursuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu